Fri ferie og lukkedageFridage

Hvis dit barn ikke kommer, men har en fri-eller feriedag, vil vi gerne, at du giver besked herom via Famly, som er vores interne forældreintra.

Feriedage

I vinterferien uge 8, efterårsferien uge 42 og i dagene før og efter jul har børnehaven ferieåbent. Dette betyder, at antallet af personale vil være mindre, alt efter antallet af børn. Vi ved af erfaring, at mange børn har fri i disse perioder, hvorfor personalet ofte også holder ferie. Vi vil gerne, at I så præcis som muligt inden for tidsfristen giver en tilbagemelding på Famly, hvorvidt jeres barn holder ferie, således at vi sikrer, at antallet af voksne matcher antallet af børn.

Samkøring

Fredag efter Kr. himmelfart, i uge 29, 30 og 31 og i dagene mellem jul og nytår har vi samkøring med Brovst Bh og SFO, Skovsgaard Bh og SFO, Tranum Landsbyordning.

Der vil på disse tidspunkter kun være 1 institution, som holder åbent, hvis dit barn har brug for pasning. Der kan ikke forventes, at være personale med fra egen institution. Tilmelding til samkøring sker via Jammerbugt Kommunes hjemmeside inden tidsfristen. Holder dit barn ferie under samkøring, skal du intet foretage dig. 

Lukkedage

Alle børnehaver i Jammerbugt Kommune har lukket juleaften d. 24. december og grundlovsdag d. 5. juni.